B&B Domus Palmi

Costa Viola, Palmi
B&B Domus Palmi Öne Çıkan Resim
B&B Domus Palmi Dış Mekan
B&B Domus Palmi İç Mekan
B&B Domus Palmi İç Mekan
B&B Domus Palmi Kahvaltı
Image More +28 fotoğraf
B&B Domus Palmi
18 Via Antonio Gramsci Costa Viola, Palmi

B&B Domus Palmi misafirlere Palmi merkezinde, Leonida Repaci Kültür Evi Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Spiaggia della Marinella ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Villa San Giovanni Feribot Terminali ile 23,5 mi (37,8 km) ve Tonnara Plajı ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede.

B&B Domus Palmi misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

4 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu, Kule
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, Banyolu/Duşlu
Room
Deluxe Oda, Balkon, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x