B&B Corte dei Templari

San Donato
B&B Corte dei Templari Öne Çıkan Resim
B&B Corte dei Templari Dış Mekan
B&B Corte dei Templari Dış Mekan
B&B Corte dei Templari Dış Mekan
B&B Corte dei Templari Dış Mekan
Image More +41 fotoğraf
B&B Corte dei Templari
Via dei Franceschini, 328/B , San Donato

B&B Corte dei Templari misafirlere Lucca (Lucca Tarihi Şehir Merkezi) bölgesinde, Lucca Surları ve Porta Sant'Anna ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Yatık Pisa Kulesi ile 11,4 mi (18,4 km) ve Viareggio Plajı ile 20,8 mi (33,6 km) mesafede.

Restoranda B&B Corte dei Templari misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

6 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Junior Stüdyo Süit, 1 Çift Kişilik Yatak, Teras, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x