B&B Casa Faccioli

Motor Valley, Bologna
B&B Casa Faccioli Genel
B&B Casa Faccioli Öne Çıkan Resim
B&B Casa Faccioli Kahvaltı
B&B Casa Faccioli Kahvaltı
B&B Casa Faccioli Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
B&B Casa Faccioli
Via Caduti di Cefalonia 2 Motor Valley, Bologna

B&B Casa Faccioli misafirlere Bologna merkezinde, Indipendenza Caddesi ve Metropolitana di San Pietro yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel BolognaFiere ile 3,2 mi (5,2 km) ve Piazza Maggiore ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 11.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 2 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Teras, Şehir Manzaralı
Business
Business Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x