B&B Casa Danoi

Cuneo Vadileri, Trinita
B&B Casa Danoi Genel
B&B Casa Danoi Genel
B&B Casa Danoi Öne Çıkan Resim
B&B Casa Danoi Dış Mekan
B&B Casa Danoi Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
B&B Casa Danoi
Via Campi, 14 Cuneo Vadileri, Trinita

Trinita bölgesindeki B&B Casa Danoi, A Spasso per Bene Vagienna ve Castello dei Principi D'Acaja ile 10 dakika sürüş mesafesinde. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Museo della Cattedrale ile 8,4 km (5,2 mil) ve Il Sito Archeologico di Bene Vagienna ile 11,3 km (7 mil) mesafede.

Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için espresso kahve makinesi olan 3 oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Superior Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x