B&B Antica Piazza dei Miracoli

Pisa
B&B Antica Piazza dei Miracoli Genel
B&B Antica Piazza dei Miracoli Öne Çıkan Resim
B&B Antica Piazza dei Miracoli Dış Mekan
B&B Antica Piazza dei Miracoli İç Mekan
B&B Antica Piazza dei Miracoli İç Mekan
Image More +33 fotoğraf
B&B Antica Piazza dei Miracoli
Via F.Capponi, 1 , Pisa

B&B Antica Piazza dei Miracoli misafirlere Pisa merkezinde, Yatık Pisa Kulesi ve Scuola Normale Superiore di Pisa Üniversitesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu konak otel Viareggio Plajı ile 15,6 mi (25,1 km) ve Palazzo del Collegio Puteano Binası ile 0,1 mi (0,2 km) mesafede.

B&B Antica Piazza dei Miracoli misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Toskana stili konak otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, kütüphane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirlerimiz için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Family
Family Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Özel Banyo
Room
City Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Ortak Banyo
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Özel Banyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x