B&B All'Ombra degli Ulivi

Itria Valley, Ostuni
B&B All'Ombra degli Ulivi Öne Çıkan Resim
B&B All'Ombra degli Ulivi Dış Mekan
B&B All'Ombra degli Ulivi Dış Mekan
B&B All'Ombra degli Ulivi Dış Mekan
B&B All'Ombra degli Ulivi Dış Mekan
Image More +36 fotoğraf
B&B All'Ombra degli Ulivi
Contrada chianchizzo Itria Valley, Ostuni

Ostuni bölgesindeki B&B All'Ombra degli Ulivi misafirlere banliyöde, Piazza della Liberta (Özgürlük Meydanı) ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Cava Anfiteatro San Giovanni Amfitiyatrosu ile 6 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Ostuni Katedrali ile 3,5 km (2,2 mil) ve Santa Maria di Agnano Arkeoloji ve Doğa Parkı ile 7 km (4,3 mil) mesafede.

Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 3 oda mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve Frette Italian çarşaf takımı bulunur. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca lobide şömine, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x