B&B Al Giardino di Alice

Apennine Mountains, Perugia
B&B Al Giardino di Alice Genel
B&B Al Giardino di Alice Öne Çıkan Resim
B&B Al Giardino di Alice Dış Mekan
B&B Al Giardino di Alice Dış Mekan
B&B Al Giardino di Alice Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
B&B Al Giardino di Alice
Via Solitaria 1 Apennine Mountains, Perugia

B&B Al Giardino di Alice misafirlere Perugia (Eski Kent) bölgesinde, Palazzo della Penna ve Umbria Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel St. Mary of the Angels Bazilikası ile 12,7 mi (20,5 km) ve Assisi Aziz Francis Papalık Büyük Kilisesi ile 14,6 mi (23,5 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirler için 2 odada özel spa küveti ve düz ekran televizyon vardır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere buzdolabı ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere bebek bakımı (ücretli), piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x