Azure Residences Condominium Daily Rental

Metro Luzon Urban Beltway, Paranaque
Azure Residences Condominium Daily Rental Genel
Azure Residences Condominium Daily Rental Genel
Azure Residences Condominium Daily Rental Öne Çıkan Resim
Azure Residences Condominium Daily Rental Dış Mekan
Azure Residences Condominium Daily Rental Banyo Tipleri
Image More +8 fotoğraf
Azure Residences Condominium Daily Rental
SLEX West Service Rd, Bicutan Metro Luzon Urban Beltway, Paranaque

Parañaque bölgesindeki Azure Residences Condominium Daily Rental konaklamanızda, SM City Bicutan Alışveriş Merkezi ve Laguna Gölü ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu spa olan apart daire SM Mall of Asia ile 6,9 mi (11,1 km) ve Resorts World Manila ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için apart dairede belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 10 klimalı odada özel havuz ve düz ekran televizyon vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimiz için özel mutfak ve içinde tam boy buzdolabı/dondurucu, set üstü ocak ve mikrodalga fırın vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 2 açık yüzme havuzu ve spor salonu mevcuttur. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, düğün organizasyonu hizmeti ve yakındaki spor salonuna indirimli giriş imkânı vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu apart dairede etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Daire, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
Daire, 2 Yatak Odası, Plaj Manzaralı
Room
Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Room
City Daire, 1 Yatak Odası, Plaj Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x