Azul Flat

Fortaleza
Azul Flat Genel
Azul Flat Genel
Azul Flat Öne Çıkan Resim
Azul Flat Dış Mekan
Azul Flat Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Azul Flat
Rua Ildefonso Albano, 222 Praia de Iracema , Fortaleza

Bu apart otel misafirlere Fortaleza bölgesinde, plaj yakınında, Monsignor Tabosa Bulvarı ve Beira Mar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Beach Park Su Parkı ile 16 mi (25,7 km) ve Irecama Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için 32-inç LCD televizyon ve uydu kanalları sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve ayrı oturma alanı sunulmaktadır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu apart dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x