Vip Beira Mar Residence

Fortaleza
Vip Beira Mar Residence Genel
Vip Beira Mar Residence Genel
Vip Beira Mar Residence Genel
Vip Beira Mar Residence Öne Çıkan Resim
Vip Beira Mar Residence Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Vip Beira Mar Residence
Rua Barão de Aracati, 145 , Fortaleza

Vip Beira Mar Residence misafirlere Fortaleza bölgesinde, plaj yakınında, Monsignor Tabosa Bulvarı ve Beira Mar yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan apart daire Beach Park Su Parkı ile 15,9 mi (25,6 km) ve Irecama Plajı ile 0,5 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 360 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon ve kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Otelde sunulan masaj ve vücut bakımı ile yorgunluk atın. Misafirlerimiz için 7 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası
Grand
Grand Apart Daire, 3 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Standard Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Room
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x