Awali Lodge

Route 62, Bloubergstrand
Awali Lodge Öne Çıkan Resim
Awali Lodge Dış Mekan
Awali Lodge Dış Mekan
Awali Lodge İç Mekan
Awali Lodge İç Mekan
Image More +81 fotoğraf
Awali Lodge
55 Erica Road Table View 7441 Tableview Route 62, Bloubergstrand

Awali Lodge misafirlere Cape Town (Bloubergstrand) bölgesinde, SANCCOB Penguin Rehabilitation Center ve Dolphin (Yunus) Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı daire Masa Dağı ile 14,4 mi (23,2 km) ve Camps Bay Plajı ile 15 mi (24,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve valiz dolabı mevcuttur. Dairede konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit, Balkon (Upstairs Mlima)
Süit
Süit (Ground lvl Bustani)
Business
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak, Veranda, Zemin Kat
Room
Süit (Shower Amani)
Room
Oda (Bath/Shower Shangwe)
Room
Süit, Veranda (Upstairs Kilima)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x