Avillion Port Dickson

Malezya Yarımadası, Taman Dato Haji Abdul Samad
Avillion Port Dickson Genel
Avillion Port Dickson Genel
Avillion Port Dickson Genel
Avillion Port Dickson Genel
Avillion Port Dickson Genel
Image More +42 fotoğraf
Avillion Port Dickson
3rd Mile, Jalan Pantai Malezya Yarımadası, Taman Dato Haji Abdul Samad

Avillion Port Dickson misafirlere Port Dickson bölgesinde, plajda, Pantai Bagan Pinang ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Pantai Saujana ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Pantai Cahaya Negeri ile 1,2 mi (2 km) ve Port Dickson Askeri Müzesi ile 1,6 mi (2,5 km) mesafede.

Otelin restoranı Crows Nest misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 260 klimalı oda minibar ve plazma televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, sağlık kulübü ve sauna mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Dağ Evi (Garden)
Room
Dağ Evi (Water)
Room
Premium Dağ Evi (Water)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x