Anyavee Railay Resort

Güney Tayland, Krabi
Anyavee Railay Resort Öne Çıkan Resim
Anyavee Railay Resort Dış Mekan
Anyavee Railay Resort Dış Mekan
Anyavee Railay Resort İç Mekan
Anyavee Railay Resort Kahvaltı
Image More +30 fotoğraf
Anyavee Railay Resort
390 Moo 2 Railay East Ao Nang Beach, Muang Güney Tayland, Krabi

Anyavee Railay Resort misafirlere Krabi bölgesinde, okyanus kıyısında, Doğu Railay Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve West Railay Plajı (Batı Railay Plajı) ile yaya olarak 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ao Nang Plajı ile 5,6 mi (9,1 km) ve Nopparat Thara Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki plaj bar misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

62 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Bungalov
Bungalov (Wooden)
Room
Standard Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x