Autta House

Orta Tayland, Bangkok
Autta House Genel
Autta House Öne Çıkan Resim
Autta House Dış Mekan
Autta House Dış Mekan
Autta House Dış Mekan
Image More +70 fotoğraf
Autta House
10/197 Chuan Chuen Modus Vibhavadi Alley Vibhavadi Rangsit Road Orta Tayland, Bangkok

Bangkok (Don Muang) bölgesindeki Autta House misafirlere Don Mueang Yeni Pazarı ve Phranakhon Rajabhat Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Wat Phra Si Mahathat ile 5,3 km (3,3 mil) ve Royal Thai Army Golf Sahası ile 6,2 km (3,9 mil) mesafede.

Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler mikrodalga fırın ve düz ekran televizyon bulunan 4 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları, video oyun konsolu ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Masaj ve vücut bakımı keyfi sürün. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Basic
Basic Oda, 1 Yatak Odası
Room
Basic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x