AutoCamp Catskills

Lower Hudson Valley, Saugerties
AutoCamp Catskills Genel
AutoCamp Catskills Genel
AutoCamp Catskills Öne Çıkan Resim
AutoCamp Catskills Dış Mekan
AutoCamp Catskills Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
AutoCamp Catskills
882 NY-212 Lower Hudson Valley, Saugerties

Saugerties bölgesindeki AutoCamp Catskills misafirlere dağda, Opus 40 ve Bethel Woods Museum ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu tatil parkı Bard Koleji ile 18,6 mi (30 km) ve Esopus Şelalesi ile 4 mi (6,4 km) mesafede.

AutoCamp Catskills misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 89 klimalı oda mikrodalga fırın ve LCD televizyon bulunmaktadır. Tempur-Pedic yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odalarda özel veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve bornoz vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur. Bu tatil parkı ayrıca lobide şömine ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve su sebili mevcuttur. Bu tatil parkı etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Süit (Airstream)
Classic
Classic Süit, Engellilere Uygun
Premium
Premium Süit (Airstream)
Premium
Premium Süit (Basecamp)
Cabin
Cabin Suite
Premium
Premium Süit (X)
Premium
Premium Süit, Engellilere Uygun
Luxury
Luxury Oda
Luxury
Luxury Oda
Süit
Süit (Vista Airstream)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x