Austral Hotel

Chubut, Comodoro Rivadavia
Austral Hotel Genel
Austral Hotel Genel
Austral Hotel Genel
Austral Hotel Genel
Austral Hotel Genel
Image More +40 fotoğraf
Austral Hotel
Moreno 725 Chubut, Comodoro Rivadavia

Comodoro Rivadavia bölgesindeki Austral Hotel konaklamanızda, Ferroportuario Müzesi ve Costanera Kaykay Parkı ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Plaza Soberania ile 0,6 mi (1 km) ve Museo Regional Patagónico ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi için Tunet ideal; otelin restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 166 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için şifreli televizyon kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 10 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Süit,
Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Plaza Q)
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Plaza Q)
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Plaza Q)
Room
Junior Süit, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Plaza Q)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x