Aurora Lux Spa

Belgrad
Aurora Lux Spa Öne Çıkan Resim
Aurora Lux Spa Dış Mekan
Aurora Lux Spa Dış Mekan
Aurora Lux Spa İç Mekan
Aurora Lux Spa İç Mekan
Image More +29 fotoğraf
Aurora Lux Spa
37 Mestroviceva , Belgrad

Bu apart daire konaklamanızda Belgrad bölgesinde, Saint Sava Kilisesi ile 4,7 km (2,9 mi) ve Belgrad Üniversitesi ile 5,5 km (3,4 mi) mesafede olacaksınız. Bu spa olan daire Nikola Tesla Müzesi ile 5,7 km (3,5 mi) ve Republic Meydanı (Cumhuriyet Meydanı) ile 7,5 km (4,7 mi) mesafede.

Klimalı bu dairede küçük mutfak var. Misafirler için memory foam (visko elastik) yatak ve Frette Italian çarşaf takımı mevcuttur. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için dijital TV kanalları izlenebilen bir 75-inç Akıllı televizyonlar var. Misafirlerin konforu için emanet kasası ve kahve/çay makinesi sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu dairede ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Luxury
Luxury Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x