Aura Hotel - Adults Only

Central Transdanubia, Balatonfured
Aura Hotel - Adults Only Genel
Aura Hotel - Adults Only Genel
Aura Hotel - Adults Only Genel
Aura Hotel - Adults Only Öne Çıkan Resim
Aura Hotel - Adults Only Dış Mekan
Image More +62 fotoğraf
Aura Hotel - Adults Only
Munkacsy M. u. 5. Central Transdanubia, Balatonfured

Balatonfured bölgesindeki Aura Hotel - Adults Only konaklamanızda, Pannonia (bölge) ve Balaton Gölü ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Balaton Pantheon ile 0,8 mi (1,4 km) ve Round Temple ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Akşam yemeği servisi yapan L'Aura Boutique Restauran restoranı yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman, ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

2 kapalı yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sauna ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Smart Room)
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat (Extra Room)
Stüdyo
Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Double
Double Room - Disability Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x