Hotel Golden Lake Resort

Central Transdanubia, Balatonfured
Hotel Golden Lake Resort Genel
Hotel Golden Lake Resort Genel
Hotel Golden Lake Resort Genel
Hotel Golden Lake Resort Genel
Hotel Golden Lake Resort Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Golden Lake Resort
Zákonyi F. u. 4. Central Transdanubia, Balatonfured

Hotel Golden Lake Resort misafirlere Balatonfured bölgesinde, plajda, Pannonia (bölge) ve Balaton Gölü yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Tagore Sétány ile 0,1 mi (0,2 km) ve Round Church ile 0,2 mi (0,3 km) mesafede.

Portunus yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 65 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz için 2 kapalı yüzme havuzu, sauna ve spor salonu mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Kısmi Göl Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x