Auberge - Hotel U Paradisu

Vico
Auberge - Hotel U Paradisu Öne Çıkan Resim
Auberge - Hotel U Paradisu Dış Mekan
Auberge - Hotel U Paradisu İç Mekan
Auberge - Hotel U Paradisu İç Mekan
Auberge - Hotel U Paradisu Yerinde Yemek
Image More +5 fotoğraf
Auberge - Hotel U Paradisu
Bararellu, Route du couvent St François , Vico

Vico bölgesindeki Auberge - Hotel U Paradisu konaklamanızda, Couvent Saint François Pères Oblats ve Regional Natural Park of Corsica ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Plage de Sagone ile 9 mi (14,5 km) ve Plage de'Esigna ile 9,4 mi (15,2 km) mesafede.

Auberge - Hotel U Paradisu misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 9.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 20 odada şömine ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x