Le California Motel

Vico
Le California Motel Öne Çıkan Resim
Le California Motel Dış Mekan
Le California Motel Dış Mekan
Le California Motel İç Mekan
Le California Motel Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Le California Motel
Riniccio , Vico

Le California Motel misafirlere Vico bölgesinde, deniz kıyısında, Plage de Sagone yakınında ve Plage de'Esigna ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Southern Corsica Beaches ile 1 mi (1,6 km) ve Plage de San Giuseppe ile 2,5 mi (4 km) mesafede.

Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 60-cm düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize mikrodalga fırın ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo
Grand
Grand Stüdyo
Grand
Grand Studio

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x