Auberge d'Anthy

Northern Alps, Anthy-sur-Leman
Auberge d'Anthy Genel
Auberge d'Anthy Genel
Auberge d'Anthy Genel
Auberge d'Anthy Genel
Auberge d'Anthy Genel
Image More +41 fotoğraf
Auberge d'Anthy
2 Rue des Ecoles Northern Alps, Anthy-sur-Leman

Auberge d'Anthy misafirlere Anthy-sur-Leman bölgesinde, göl üzerinde, Plage des Recorts ve Chateau de Marclaz 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Plage du Champ de l'Eau ile 0,8 mi (1,2 km) ve Plage de Sechex ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Auberge d'Anthy misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 13 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize masa, portatif vantilatörler ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel ve asansör vardır. Anthy-sur-Leman bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 732 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küvet

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x