ibis budget Thonon Les Bains

Northern Alps, Thonon-les-bains
ibis budget Thonon Les Bains Öne Çıkan Resim
ibis budget Thonon Les Bains Dış Mekan
ibis budget Thonon Les Bains Dış Mekan
ibis budget Thonon Les Bains Dış Mekan
ibis budget Thonon Les Bains İç Mekan
Image More +20 fotoğraf
ibis budget Thonon Les Bains
Avenue de la Grangette Northern Alps, Thonon-les-bains

Ibis budget Thonon Les Bains misafirlere Thonon-les-Bains bölgesinde, plaj yakınında, Thonon-les-Bains Kaplıcası ve Fontaine de la Versoie 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu çevre dostu otel Chateau de Marclaz ile 1 mi (1,7 km) ve Visite historique de la Ville de Thonon ile 1,3 mi (2,2 km) mesafede.

Ibis budget Thonon Les Bains misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Misafirlere her gün ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

85 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize masa, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve otomatik satış makinesi gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Family
Family Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Üç
Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
İki
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x