Atlas Widan

Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş
Image Place Holder
Atlas Widan
Douar Mhamdia7 Route Ouarzazate Marrakesh-tensift-el Haouz (bölge), Marakeş

Marrakech bölgesindeki Atlas Widan misafirlere banliyöde, Palmeraie Müzesi ve Tabakhaneler ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Jemaa el-Fnaa Pazarı ile 9,6 mi (15,4 km) ve Majorelle Botanik Bahçeleri ile 8,6 mi (13,8 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 18 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu, 2 spa küveti ve buhar odası mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Marrakech bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu misafir evi misafirlerimize 1938 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Zemin Kat
Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Küvet
Room
Premium Süit, Banyolu/Duşlu, Dağ Manzaralı (Suite Premium vue montage)
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Bahçeli
Room
Villa, Engellilere Uygun, Banyolu/Duşlu (Villa familiale)
Room
Family Villa, Engellilere Uygun, Banyolu/Duşlu (Villa supérieure piscine )
Room
Superior Villa
Room
Superior Villa
Room
Superior Villa

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x