Atlantida Mare Hotel

Agia Marina
Atlantida Mare Hotel Genel
Atlantida Mare Hotel Genel
Atlantida Mare Hotel Öne Çıkan Resim
Atlantida Mare Hotel Dış Mekan
Atlantida Mare Hotel Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Atlantida Mare Hotel
Agia Marina , Agia Marina

Atlantida Mare Hotel konaklamanızda Hanya bölgesinde, plajda, Agia Marinası Plajı yakınında Platanias Plajı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Agioi Apostoloi Plajı ile 5 km (3,1 mi) ve Hrissi Akti Plajı ile 7,2 km (4,5 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda ve plaj barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve Akıllı televizyonlar bulunan 5 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Kısmi Deniz Manzaralı
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Smart Sea View Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x