Athina's Flat on the sea

Agia Marina
Athina's Flat on the sea Öne Çıkan Resim
Athina's Flat on the sea Dış Mekan
Athina's Flat on the sea Dış Mekan
Athina's Flat on the sea İç Mekan
Athina's Flat on the sea Oda Manzaraları
Image More +31 fotoğraf
Athina's Flat on the sea
Agia marina, Neas Kudonias , Agia Marina

Athina's Flat on the sea konaklamanızda Hanya bölgesinde, plajda, Agia Marinası Plajı yakınında Stalos Plajı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde olacaksınız. Bu plaj olan otel Platanias Plajı ile 1 km (0,6 mi) ve Kalamaki Plajı ile 4,7 km (2,9 mi) mesafede.

Restoranda Athina's Flat on the sea misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 5 plaj barı bulunmaktadır.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ayrı ayrı dekore edilmiş odalarda mutfak, buzdolabı ve fırınlar vardır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel mobilyalı lanai veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Apart Daire, Deniz Manzaralı
Family
Family Apart Daire, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı, Denize Bakan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x