Atlantica Sungarden Park

Ayia Napa
Atlantica Sungarden Park Öne Çıkan Resim
Atlantica Sungarden Park Dış Mekan
Atlantica Sungarden Park Dış Mekan
Atlantica Sungarden Park Kahvaltı
Atlantica Sungarden Park Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Atlantica Sungarden Park
3 Petreris St , Ayia Napa

Atlantica Sungarden Park misafirlere Ayia Napa bölgesinde, plaj yakınında, Nissi Plajı ve Museum of Underwater Sculpture Ayia Napa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel İncir Ağacı Koyu ile 8,6 mi (13,9 km) ve Mkronissos Plajı ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Atlantica Sungarden Park içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 166 klimalı oda minibar ve Akıllı televizyonlar bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Kullanımı
Family
Family Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Havuz Kullanımı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x