Bellini Hotel

Ayia Napa
Bellini Hotel Genel
Bellini Hotel Öne Çıkan Resim
Bellini Hotel Dış Mekan
Bellini Hotel Kahvaltı
Bellini Hotel Kahvaltı
Image More +45 fotoğraf
Bellini Hotel
50 Nissi Avenue , Ayia Napa

Bellini Hotel misafirlere Ayia Napa bölgesinde, plaj yakınında, Nissi Plajı ve Museum of Underwater Sculpture Ayia Napa ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mkronissos Plajı ile 2,3 mi (3,6 km) ve İncir Ağacı Koyu ile 8,5 mi (13,7 km) mesafede.

Restoranda Bellini Hotel misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odalarda küçük mutfak mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LED televizyon sunulur. Misafirlerimize telefon, buzdolabı ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Stüdyo, Bahçe Manzaralı
Room
Superior Stüdyo
Room
Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x