Atlantica SunGarden Beach

Ayia Napa
Atlantica SunGarden Beach Genel
Atlantica SunGarden Beach Öne Çıkan Resim
Atlantica SunGarden Beach Dış Mekan
Atlantica SunGarden Beach Dış Mekan
Atlantica SunGarden Beach Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Atlantica SunGarden Beach
Kryou Nerou , Ayia Napa

Atlantica SunGarden Beach misafirlere Ayia Napa bölgesinde, plajda, Nissi Plajı ve Ayia Napa Heykel Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel İncir Ağacı Koyu ile 5,8 mi (9,3 km) ve Mkronissos Plajı ile 5,7 mi (9,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Triantafylla Restaurant, Atlantica SunGarden Beach misafirlerine yemek servisi yapıyor. Misafirlere içecek servisi yapan bar/oturma salonu ve 2 havuz kenarı barı bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 267 oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

4 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz sağlık kulübü ve sauna dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Family Oda, Deniz Manzaralı (Bungalow)
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı (Swim Up 16+)
Room
Superior Family Room Sea View (Garden Area)
Room
Superior Family Room Sea View

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x