Alion Beach Hotel

Ayia Napa
Alion Beach Hotel Genel
Alion Beach Hotel Genel
Alion Beach Hotel Genel
Alion Beach Hotel Genel
Alion Beach Hotel Genel
Image More +113 fotoğraf
Alion Beach Hotel
Kryou Nerou 38, Limanaki Beach , Ayia Napa

Alion Beach Hotel konaklamanızda Ayia Napa bölgesinde, plajda, Ayia Napa Heykel Parkı ve THALASSA Belediye Müzesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu 5 yıldızlı otel Ayia Napa Manastırı ile 1,8 km ve Nissi Plajı ile 4 km mesafede.

Pool Restaurant yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 4 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 100 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Açık tenis kortları, sağlık kulübü ve açık havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve bilgisayar istasyonu mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda, Park Manzaralı
Panoramic
Panoramic Oda
Executive
Executive Süit
Room
Standard Oda, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x