Atico con terraza y Barbacoa, junto linea Metro de BCN

Barselona
Atico con terraza y Barbacoa, junto linea Metro de BCN Genel
Atico con terraza y Barbacoa, junto linea Metro de BCN Öne Çıkan Resim
Atico con terraza y Barbacoa, junto linea Metro de BCN Dış Mekan
Atico con terraza y Barbacoa, junto linea Metro de BCN Yerinde Yemek
Atico con terraza y Barbacoa, junto linea Metro de BCN Oda Manzaraları
Image More +17 fotoğraf
Atico con terraza y Barbacoa, junto linea Metro de BCN
Calderon de la Barca, 123, Atico , Barselona

Bu apart daire konaklamanızda Barselona merkezinde, Guell Parkı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Sagrada Familia ile 13 dakika mesafede olacaksınız. Bu daire Casa Mila ile 4,5 km (2,8 mil) ve Casa Batllo ile 5 km (3,1 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca dairenin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı dekore edilmiş dairede şömine ve düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için pillowtop/yastık üstlü yatak, kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı mevcuttur. Size özel, mobilyalı balkon veya avlu vardır. Misafirler için buzdolabı, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsiz, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için DVD oynatıcı ve dijital TV kanalları sunuluyor.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu Akdeniz stili dairede misafirlere piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Çatı Katı Süiti (Penthouse), 2 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x