Athina Suites Platanias

Platanias
Athina Suites Platanias Öne Çıkan Resim
Athina Suites Platanias Dış Mekan
Athina Suites Platanias Dış Mekan
Athina Suites Platanias Dış Mekan
Athina Suites Platanias Dış Mekan
Image More +110 fotoğraf
Athina Suites Platanias
Platanias, Chania , Platanias

Athina Suites Platanias misafirlere Platanias bölgesinde, plajda, Platanias Plajı ile Platanias Meydanı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan daire Agia Marinası Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Nea Chora Plajı ile 9,4 mi (15,1 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca dairede gece geç saatte oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı bulunur ve tüm odalarda Çift Kişilik çekyat vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu dairede misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 2 Yatak Odası
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x