athensdot

Atina
athensdot Öne Çıkan Resim
athensdot Dış Mekan
athensdot İç Mekan
athensdot İç Mekan
athensdot İç Mekan
Image More +28 fotoğraf
athensdot
19 Aristofanous Monastiraki , Atina

Atina (Atina Kent Merkezi) bölgesindeki athensdot konaklamanızda Monastiraki Bit Pazarı ve Tarihi Atina Agorası ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Syntagma Meydanı ile 1,4 km (0,9 mil) ve Olympia Zeus Tapınağı ile 3,3 km (2,1 mil) mesafede.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 33 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Istek üzerine oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca piknik alanı ve otomatik satış makinesi vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve ATM/banka hizmetleri mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda (internal)
Economy
Economy Double Plus internal
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Standard
Standard Double Plus
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Loft
Loft Atrium
Ground
Ground level Loft
Acropolis
Acropolis view Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x