Athens Way

Atina
Athens Way Genel
Athens Way Genel
Athens Way Genel
Athens Way Öne Çıkan Resim
Athens Way Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Athens Way
17 Arachovis & Ippokratous str. 106 80 , Atina

Athens Way size Atina merkezinde, Akropolis ve Syntagma Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Monastiraki Bit Pazarı ile 1 mi (1,6 km) ve Akropol Müzesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x