Athens Ivy Suites

Atina
Athens Ivy Suites Öne Çıkan Resim
Athens Ivy Suites Dış Mekan
Athens Ivy Suites Dış Mekan
Athens Ivy Suites Dış Mekan
Athens Ivy Suites İç Mekan
Image More +65 fotoğraf
Athens Ivy Suites
Petraki 11 , Atina

Athens Ivy Suites size Atina merkezinde, Akropolis ve Syntagma Meydanı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pire Limanı ile 6,9 mi (11,1 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 8.00 ve 11.00 arasında ücretsiz kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 12 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 40-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı, ortak alanda televizyon ve resepsiyon salonu sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Tepe Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, Tepe Manzaralı
Premium
Premium Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Tepe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x