Athens City View Urban Suites

Atina
Athens City View Urban Suites Öne Çıkan Resim
Athens City View Urban Suites Dış Mekan
Athens City View Urban Suites Dış Mekan
Athens City View Urban Suites Kahvaltı
Athens City View Urban Suites Yerinde Yemek
Image More +51 fotoğraf
Athens City View Urban Suites
31 Aiolou , Atina

Athens City View Urban Suites misafirlere Atina merkezinde, Syntagma Meydanı ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Akropolis ile 9 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pire Limanı ile 7,2 mi (11,5 km) ve Monastiraki Bit Pazarı ile 1 mi (1,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler 11 ayrı ayrı dekore edilmiş odada minibar ve espresso kahve makinesi ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odanızda bir pillowtop/yastık üstlü yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 32-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Junior
Junior Stüdyo Süit
Deluxe
Deluxe Stüdyo Süit
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x