Athenaeum Smart Hotel

Atina
Athenaeum Smart Hotel Öne Çıkan Resim
Athenaeum Smart Hotel Dış Mekan
Athenaeum Smart Hotel Dış Mekan
Athenaeum Smart Hotel Dış Mekan
Athenaeum Smart Hotel Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Athenaeum Smart Hotel
127 Leoforos Andrea Siggrou , Atina

Athenaeum Smart Hotel konaklamanızda Atina merkezinde, Olympia Zeus Tapınağı ve Akropol Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Akropolis ile 2,3 km ve Stavros Niarchos Parkı ile 3,2 km mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 53 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda (Acropolis View)
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x