Athenaeum Hotel

Niagara Şelalesi - Batı New York, Chautauqua
Athenaeum Hotel Öne Çıkan Resim
Athenaeum Hotel Dış Mekan
Athenaeum Hotel Dış Mekan
Athenaeum Hotel Banyo Tipleri
Athenaeum Hotel Banyo Tipleri
Image More +11 fotoğraf
Athenaeum Hotel
3 S Lake Dr Niagara Şelalesi - Batı New York, Chautauqua

Chautauqua bölgesindeki Athenaeum Hotel size Chautauqua Amfi Tiyatrosu yakınında ve Chautauqua Gölü ile 3 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Chautauqua Golf Kulübü ile 0,6 km (0,4 mil) ve Chautauqua Institution yetişkin eğitim merkezi ile 1,7 km (1,1 mil) mesafede.

Heirloom, Athenaeum Hotel misafirlerine yemek servisi yapıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

150 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve terlik vardır. Misafirlerimize ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Premium Oda
Room
Standard Oda
Room
Standard Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x