At The Tree Phuket

Güney Tayland, Rawai
At The Tree Phuket Genel
At The Tree Phuket Öne Çıkan Resim
At The Tree Phuket Dış Mekan
At The Tree Phuket Dış Mekan
At The Tree Phuket Dış Mekan
Image More +72 fotoğraf
At The Tree Phuket
58/29 Moo 6, Viset Rd. Güney Tayland, Rawai

At The Tree Phuket misafirlere Rawai bölgesinde, plaj yakınında, Kata Plajı ve Karon Plajı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Patong Plajı ile 11,6 mi (18,7 km) ve Rawai Plajı ile 0,2 mi (0,4 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 30 klimalı oda mikrodalga fırın ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için 24 saat açık spor salonu, sezonluk açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Studio with Balcony
Room
Studio Pool Access

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x