At the train

Kuzey Tayland, Chiang Mai
At the train Öne Çıkan Resim
At the train Dış Mekan
At the train İç Mekan
At the train İç Mekan
At the train Kahvaltı
Image More +32 fotoğraf
At the train
46 Rodfai Rd. Watgate T. Mueng O. Kuzey Tayland, Chiang Mai

At the train size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Naowarat Köprüsü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tha Phae Kapısı ile 1,9 mi (3,1 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 3,8 mi (6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 79 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x