Asty Hotel & Spa

Drafaki
Asty Hotel & Spa Genel
Asty Hotel & Spa Öne Çıkan Resim
Asty Hotel & Spa Dış Mekan
Asty Hotel & Spa Dış Mekan
Asty Hotel & Spa Dış Mekan
Image More +69 fotoğraf
Asty Hotel & Spa
New Periferal Road of Mykonos , Drafaki

Asty Hotel & Spa misafirlere Mikonos bölgesinde, havaalanı yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Mykonos Eski Limanı ile 1,1 mi (1,7 km) ve Ornos Plajı ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Asty Asty Hotel & Spa misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

35 odada minibar ve espresso kahve makinesi mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 43-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve lüks banyo/kozmetik ürünleri bulunur.

Açık havuz ve 24 saat açık spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Master
Master Suite, Private Pool, Sea View
Superior
Superior Room, Private Pool
Superior
Superior Room, Outdoor Jetted Tub
Family
Family Suite, 2 Bedrooms, Private Pool
Superior
Superior Maisonette, Plunge Pool
Asty
Asty Maisonette, Private Pool, Sea View
Deluxe
Deluxe Room, Sea View
Asty
Asty 2 Bedrooms Suite, Private Pool
Room
Superior Oda
Deluxe
Deluxe Double Outdoor Jetted Tub SeaView

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x