Astron Princess

Kerpe
Astron Princess Genel
Astron Princess Öne Çıkan Resim
Astron Princess Yerinde Yemek
Astron Princess Yerinde Yemek
Astron Princess Oda Düzeni
Image More +45 fotoğraf
Astron Princess
Pigadia , Kerpe

Astron Princess misafirlere Kerpe bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile Pigadia Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Pigadia Arkeoloji Müzesi ile 0,3 mi (0,5 km) ve Agia Fotini Küçük Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde 24 saat oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 28 klimalı odada buzdolabı ve DVD oynatıcı mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LED televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirler için özel banyoda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz sauna, 24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, Birden Çok Yatak, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, Havuz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x