Sunrise Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Kerpe
Sunrise Hotel Genel
Sunrise Hotel Genel
Sunrise Hotel Genel
Sunrise Hotel Genel
Sunrise Hotel Genel
Image More +30 fotoğraf
Sunrise Hotel
A. Papagou Street Pigadia Karpathou Decentralized Administration Of The Aegean, Kerpe

Sunrise Hotel misafirlere Kerpe merkezinde, Ege Adaları ve Pigadia Arkeoloji Müzesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Pigadia Plajı ile 0,1 mi (0,2 km) ve Agia Fotini Küçük Kilisesi ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

30 odada buzdolabı ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Şehir Manzaralı
Room
Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x