ASTORIA Hotel & Medical Spa

West Bohemia, Karlovy Vary
ASTORIA Hotel & Medical Spa Genel
ASTORIA Hotel & Medical Spa Öne Çıkan Resim
ASTORIA Hotel & Medical Spa Dış Mekan
ASTORIA Hotel & Medical Spa Dış Mekan
ASTORIA Hotel & Medical Spa Dış Mekan
Image More +76 fotoğraf
ASTORIA Hotel & Medical Spa
Vrídelní 92/21 West Bohemia, Karlovy Vary

ASTORIA Hotel & Medical Spa misafirlere Karlovy Vary merkezinde, Vridelni kolonada ve Mill Colonnade yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Castle Baths (Zamecke Lazne) ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hot Spring Colonnade ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

ASTORIA Hotel & Medical Spa misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 103 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Kapalı havuz ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Panoramic
Panoramic Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Budget
Budget Twin Room
Room
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Comfort Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Budget Single Room
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Superior Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x