Apartments Menuet

West Bohemia, Karlovy Vary
Apartments Menuet Öne Çıkan Resim
Apartments Menuet Dış Mekan
Apartments Menuet Dış Mekan
Apartments Menuet Dış Mekan
Apartments Menuet İç Mekan
Image More +71 fotoğraf
Apartments Menuet
Lázenská 19/1 West Bohemia, Karlovy Vary

Apartments Menuet misafirlere Karlovy Vary merkezinde, Vridelni kolonada ve Mill Colonnade yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Castle Baths (Zamecke Lazne) ile 0,7 mi (1,1 km) ve Hot Spring Colonnade ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş odada küçük mutfak, set üstü ocak ve mikrodalga fırın mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için düz ekran televizyon, uydu kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu apart dairede 5 kat olan bir 1 bina var ve misafirler için yakın çevrede ücretsiz otopark mevcut. Temel imkanlar ve eğlence aktiviteleri arasında konaklama yeri dışında otopark ve yakın çevrede kaplıcalar bulunuyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı (4)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı (1)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Nehir Manzaralı (2)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı (3)
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak, Şehir Manzaralı (5)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x