Astor & Aparthotel

Rhine-romantic Route, Köln
Astor & Aparthotel Genel
Astor & Aparthotel Öne Çıkan Resim
Astor & Aparthotel Dış Mekan
Astor & Aparthotel Yerinde Yemek
Astor & Aparthotel Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
Astor & Aparthotel
Friesenwall 68-72 Rhine-romantic Route, Köln

Astor & Aparthotel konaklamanızda Köln merkezinde, Alter Markt ve Neumarkt 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Çikolata Müzesi ile 3 km ve Köln Hayvanat Bahçesi ile 4,1 km mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 6.30 ve 10.30, hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 43 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Kişilik Oda
Business
Business Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Economy
Economy Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x