Asteria Hotel

St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg
Asteria Hotel Genel
Asteria Hotel Genel
Asteria Hotel Öne Çıkan Resim
Asteria Hotel Dış Mekan
Asteria Hotel Dış Mekan
Image More +54 fotoğraf
Asteria Hotel
71, Fontanka River Embankment St. Petersburg Kent Merkezi, St. Petersburg

Asteria Hotel konaklamanızda St. Petersburg merkezinde, Tovstonogov Bolşoy Dram Tiyatrosu yakınında ve Nevsky Prospect Bulvarı ile 2 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Kazan Katedrali ile 1,6 km (1 mil) ve Devlet İnziva Yeri Müzesi ve Kış Sarayı ile 2,5 km (1,5 mil) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı sevenler için Asteria ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.30 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

72 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize masa, elektrikli su ısıtıcıları ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. St. Petersburg bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 323 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Classic
Classic İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Superior Oda, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Junior Süit, 1 Çift Kişilik veya 2 Tek Kişilik Yatak, Sıcak Su Havuzu, Nehir Manzaralı
Room
Deluxe Süit, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x