Asso Villa

Flacq District
Asso Villa Öne Çıkan Resim
Asso Villa İç Mekan
Asso Villa Kahvaltı
Asso Villa Yerinde Yemek
Asso Villa Oda Düzeni
Image More +16 fotoğraf
Asso Villa
La pelowe Coastal Road , Flacq District

Asso Villa misafirlere Belle Mare bölgesinde, plaj yakınında, Belle Mare Plajı ve Splash N Fun Leisure Park ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Legend Golf Course ile 1,5 mi (2,5 km) ve Belle Mare Plage Golf Club - The Links ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 11 oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Zemin Kat
Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak (First Floor)
Oda,
Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Asma Kat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x