Eden Villa

Quatre Cocos
Eden Villa Genel
Eden Villa Genel
Eden Villa Öne Çıkan Resim
Eden Villa Dış Mekan
Eden Villa Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Eden Villa
Ram Mandir Road , Quatre Cocos

Eden Villa misafirlere Belle Mare bölgesinde, golf sahasına yakın, Belle Mare Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Palmar Plajı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu otel Splash N Fun Leisure Park ile 1,6 mi (2,5 km) ve Legend Golf Course ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

10 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x