Assiut hotels Armed Forces

Asyut Governorate
Assiut hotels Armed Forces Genel
Assiut hotels Armed Forces Genel
Assiut hotels Armed Forces Genel
Assiut hotels Armed Forces Genel
Assiut hotels Armed Forces Öne Çıkan Resim
Image More +15 fotoğraf
Assiut hotels Armed Forces
Next to Recruit Armed Forces Fatih Area , Asyut Governorate

Assiut bölgesindeki Assiut hotels Armed Forces konaklamanızda Nile ve Assiut Üniversitesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Convent of the Holy Virgin ile 3,6 mi (5,7 km) ve Asyut Barrage ile 3,6 mi (5,7 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 23 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x